torstai 17. syyskuuta 2015

Kolme mökkiä

Avainnauhojen teolle ei näytä tulevan loppua. Nyt pyydettiin kolmea nauhaa tuliaisiksi kolmelle ystävälle. En tiennyt nauhoja tehdessäni, että ystävätapaamien tulee olemaan Raumalla, mutta varastossani sattui olemaan raumalaisen taiteilijan, "Elukan" ihania keramiikkamökkejä. Niistä tein kolme samatapaista mutta kuitenkin erilaista nauhaa, koska samanlaista en kerta kaikkiaan pysty tekemään. Eikä ollut  varmaan takoituskaan viedä tuliasiksi ihan samanlaisia.

 

Keramiikkamökkien lisäksi jokaisessa riipusosassa on skotlantilaisen lamppuhelmitaiteilijan helmi maalänttina mökin alla. Nauhat ovat kevyitä, koska ne on tehty lähes kokonaan erilaisista puuhelmistä.


Laitan jokaisesta nauhasta erikseen kuvan, jossa näkyy se, että kyllä niissä jokaisessa on oma "mallinsa", vaikka aika paljon muistuttavatkin toisiaan.

Punaoranssin mökin kaverina on mm. kauniita, melkein mustia eebenpuuhelmiä.


Vihreän mökin seurana on mm. palmupuurondelleja ja välihelminä puuta ja lasia.


Keltaoranssin mökin kaverina on mm. hauskoja leopardikuvioisia puuhelmiä.


Toivottakoon nämä nauhat kaikille lukijoille (, joita on tietty valtava määrä :D ) värikkään riemullista syksyä!6 kommenttia:

Monique (A Half-Baked Notion) kirjoitti...

I always love to see the many ways Szilvia's pretty little houses are used in such a variety of beautiful designs like this :)

Alissa kirjoitti...

Oikeaa väri-iloittelua! Värit ovat kuin Lapin ruskan. Voisin laittaa villapaidan päälle ja lähteä sienimetsälle. Eikä tarvisi pelätä etteikö kotiovi aukenesi. =)

Korustamo kirjoitti...

Hurmaavat ja taidokkaasti tehdyt avainnauhat<3

MiunMaun kirjoitti...

Tosi upeita! Värit ovat kyllä se juttu, mikä syksyssä vetoaa ja piristää aivan suunnattomasti. Näiden käyttäjät saavat paljon iloa ja hymyä näistä nauhoista.
Aika hieno 'sattuma' tuo raumalaisuus :-D

Suntsa kirjoitti...

Yes Monique, Szilvia´s little houses are so cute. Thank you for visiting my blog! :)

Kiitos Alissa, Eila ja MiunMaun vierailusta ja kivoista piristävistä kommenteista!

Mia kirjoitti...

Hip! Nimesin sinut mukaan Liebster Award -haasteeseen :)

http://korullistakertomaa.blogspot.fi/2015/09/liebster-awardia-pukkaa.html