sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Löytyi yksi

Löysinpä yhden puolipimeässä otetun kännypläjäyksen tästäkin korusta. Voi tätä surkeaa alennustilaa. Korukuvia pitää ottaa oikeasti kunnon kameralla kymmeniä, ennen kuin voi olla tyytyväinen. Voi olla, että lopputulos ei juuri kummempi ollut, mutta hei, se tunne.😊

Tämä koru on synttärilahja hyvälle ystävälle, jolta oli tällainen sudenkorento hukkunut joskus aikaisemmin tekemästäni korusta. Niinpä tein uuden, kun värkkiä piisaa;  tässä makeanvedenhelmet ja kaikki muu hopeaa. Ja sudenkorento kiinni niin, ettei varmasti irtoa.


4 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi miten ihana,niin kaunis! Aurinkoista kesän jatkoa💕🌞

Mags kirjoitti...

Tosi kaunis koru, Suntsa! Kiitos vierailusta blogissani :)

-Olin viikonlopun meren rannassa Kalajoella, äidin ja siskojen kanssa, meidän perinteinen kesäretki... Ilman kännyköitä jne.

Suntsa kirjoitti...

Voi kiitos ihanat kommenteista! Nyt putoan näköjään aina täältä blogistani jo senkin vuoksi, että ilmoitus kommentista ei jostain syystä tulekaan sähköpstiini niin kuin ennemmin tuli. Nyt täytyy vain sitten muuten muistaa seurailla.

Koulutkin alkoivat ja samalla siis minulla työt. Saattaapi sekin vähän hidastaa huomioitani sinne sun tänne. Viimeistä vuotta viedään... :D

Raisa kirjoitti...

Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)