sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Unelmien sieppausta ja pientä päivitystä

Voi voi kun aika rientää ja blogi uinuu. Pienen pienesti silloin tällöin syntyy jotain korurintamalla, mutta ei mitään kovin mainittavaa. Myyntiä on tasan kerran vuodessa kunnan joulumarkkinoilla. Koruja, jotka olen nimennyt unelmasieppareiksi olen tehtaillut joitakin, kivet väritoiveiden mukaan.

Nyt tein lahjaksi taas yhden siepparin; ihanalle tytölle (tai naiselle, mutta minun mittapuullani tytölle :D ) joka ei oikein tiedä lempiväriään. Siksi valitsin korukiveksi hiukan mystisesti värinsä paljastavan labradoriitin. Jossain valossa se näyttää harmaalta, mutta valon tullessa eri suunnista, kivi välkehtii sinisen tai vihreän sävyissä. Nämä valitsemani kivet olivat hyvin laadukkaita, ja siksi värit hohtavat todella kauniisti 


Joulumarkkinoilla toivottiin myös avainnauhoja, ja teinkin niitä tilauksesta muutamia. Kuvat vain napattu pimeimpään vuodenaikaan kännykällä, joten taidekuvia eivät ole. :D                                            

6 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi miten kauniita kaikki♥ Kyllä olet taitava kun tuollaisia loihdit! Mukavaa alkavaa kevättä!

Suntsa kirjoitti...

Voi kiitos kommentista. :) Ajattelin, että täällä ei taida enää kukaan käydä lukemassa...

Mags kirjoitti...

Iiks, lähdin "blogikierrokselle" eikä tälle vuodelle ole kuin parilla koruilijalla päivityksiä! Useimmilla silloin muinoin seuraamillani blogeilla viimeiset päivitykset on parin, kolmenkin vuoden takaa.
Onneksi sinä oot tehnyt koruja vielä <3 Tää unelmasieppari on suloinen, labradoriitti niin siihen sopivaa :)
Tervehdys siis korukamuselle!

Korustamo kirjoitti...

Ihana sieppari<3 Katsoin tämän jo aiemmin, mutta on ollut niin vaikeaa kommentoida, mikä lie voimat vienyt.

Marianna kirjoitti...

Onpas hieno! :)

Suntsa kirjoitti...

Voi kiitos ihanaiset! Mullakin kauhean hitaalla ollut tämä sarka. Olen koko kesän touhunnut kaikkea muuta. Korunteko kangastelee mielessä ja ihan pientä olen tehnytkin lahjoiksi, mutta jäänyt kuvaamattakin osa. Mutta kyllä tästä notkosta vielä noustaan. :)