torstai 6. maaliskuuta 2014

She´s a ladyI´m trying to write some english words during Bead Soup Blog Party, because some international visitors may read my blog.

This necklace is "full of silver", including the beautiful lampwork platinum colour beads made by Maryse of GlassBeadArt Lampwork sutdio. I love those beads.

The pendant and the big beads are Thai Hill Tribe silver, the small beads and the clasp is Bali silver, the chain is made by me from silver wire.


Yritin muutaman sanan englanniksi tuolla surkealla tankerollani... Korun nimi kertoo jotain saajastaan, ja ehkä korustakin, mutta vielä en voi paljastaa kaikkea. Tämä koru menee lahjaksi. Käytin korussa sumeilematta hopeaa; Thai Hill Tribeä ja Balia, itse tekemääni muinaisketjua yms. Ihanat platinan väriset lamppuhelmet ovat GlassBeadArt Lampwork Studion käsialaa.

Korun nimi ´She´s a lady´ on nimetty saajansa mukaan, ja kyllähän tämä hillitty hopeanharmaakin hiukan siihen suuntaan nimeä viittoilee. Eka kertaa kokeilin sitten kaapissa hilloamaani kirppikseltä ostettua kiillotusrumpuakin. (Pitääkö siis sitäkin hillota...) Siinä lähti tummumat ja patinat aika keppeesti. Tulikohan peräti liika säihkyvää. ;)14 kommenttia:

Korustamo kirjoitti...

WAU!!!! Upeus! <3

Karin G kirjoitti...

Your necklace is absolutely gorgeous!

MiunMaun kirjoitti...

Voi himpatti kö on hieno, todellinen Lady tämä korukin! Ja ei - rumpua ei pidä hillota.

Siulle pukkasi haastetta tuolla blogissani (http://www.miunmaun.com/2014/03/blogigalluppi-haaste.html) jos on innostusta osallistua.

kirsema kirjoitti...

Woihan HUH HUH kuinka upea! Nimensä arvoinen :)

Arna kirjoitti...

Todella kaunis Lady!

Helinä kirjoitti...

Kertakaikkisen kaunis ja arvokas koru!

Mags kirjoitti...

Ei säihky liikaa, onpahan vaan niin maukas ja upea koru!! En oo ikinä raaskinu tehdä mitään noin kallista, apuva :-) Saaja on varmasti onnellinen.

Heidi kirjoitti...

Oh, tää on upea! :)

KatMan kirjoitti...

Voi lady, tämä on kyllä upea! Ja hieno kiilto, helmeilijät taidetaan olla hilloamisen mestareita :)

Hunski kirjoitti...

Ompa jännä, ois hauska nähdä kaulassa :)

Unknown kirjoitti...

Voi kauneus miten komea koru :). Niin hieno tuo tekemäsi ketjukin!

outiriina kirjoitti...

aivan valtavan kaunis :) oon sanaton

Sorsaska kirjoitti...

Onpa upea! Kivan symmetrinen! Ei ole liian kiiltävä ;)

Suntsa kirjoitti...

Thank you Karin!

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille yhdessä ja erityisesti erikseen!

Kiitos MiunMaun haasteesta. Mulla taitaa olla rästissä niin monta haastetta tai "kahvikutsua", etten selviä niistä ikuna. Joo, rummun hilloaminen on ollut ihan turhaa, mutta mulla on kammo kaikkia outoja vempaimia kohtaan. Tässä kohtaa huomasin, että turhaan.:D

Joo Mags, aika överiksi meni hopean käyttö tällä kertaa. Kieltämättä. :)