tiistai 11. maaliskuuta 2014

Our little Finnish bead party, Sitten Suomi-soppaa...


We have also small "bead parties" in Finland. Our hostess is lovely Mags, the  jewelry maker I admire, and her beautiful design was the most reason, I began to make jewelry myself. And guess what, I got her my partner!! I was so happy. But it was a little difficult to pick the beads etc. for her, because I have bought many of my beads seing those first in her blog. :D 
If Karin's beads were in the fire, Mags beads are going to her like a hurricane. I hope that they are not quite tumbled, when they arrive to her.


Meidän suomalainen "pikkupartymme"  on myös täyttä päätä käynnissä. Emäntänä on, kuka muu muka kuin ihana Mags, ihailemani korutaiteilija, jonka kauniit korut taisivat olla suurin syy, miksi minäkin niitä nyt teen. Ja olen todella iloinen, kun sain hänet arvonnassa parikseni. Sopan kokoamisessa juuri hänelle tuli se ongelma, kun musta tuntuu, että kaikki kauniimmat helmet olen nähnyt jo hänen blogissaan. :)
Jos Karinin helmet olivat tulessa, Magsin helmet näyttävät matkustavan pyörremyrskyn lailla. Toivottavasti eivät ole ihan pökerryksissä kun saapuvat perille.

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Hupsu!
Tosin, minusta tuntui vaihtareita kootessa, että "tän ja tuon se on nähny, tällasia on ollu just mun koruissa, nääkin Suntsa on jo nähny, näitä on kumpanenkin osteltu helmetistä" eli mulla ei siis ollutkaan mitään uuttauutta ja ihanaa :-o Meninköhän sitä paitsi kovin pliisuilla väreillä?
Hurrikaani kuulostaa oikein hyvältä!
(Koita parantua pian!)

Suntsa kirjoitti...

Kylläpä vaan olit ihkaihanan sopan keittänyt! Persoonallista ja hurmaavaa! Kumpa ne sitten osaisin somasti sommitella.

Riipus oli sellainen, jota en ollut nähnyt missään, vaikka luulin jo kaikki maailman riipukset ja helmet nähneeni. :D

(Joo täällä taudin kourissa edelleen, mutta välillä pakko nousta istuma-asentoon.)