keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Viiden leikki

Mitä tapahtuu, kun viisi aikuista naista ryhtyy leikkimään? No korukoplan pätkäkoru tietysti. Mitä tapahtuu kun yksi naisista sählää yöllä bloginsa kanssa? No, lähes puolen vuoden postaukset katoaa bittiavaruuteen, mukanaan mm. tämä ja seuraava postaus. Seuraavan kirjoitin uusiksi. Tämän taidan kuitata lähes kuvilla, jotka nekin pitää uudelleen kaivella esiin. 

Sillä aikaa kun mustarastaani lenteli maita ja mantuja etsien uutta koruntekijää, minäkään en ollut toimettomana. Luonani vierailivat Korallin Leppäkerttu, Magsin Kesäsade, Outiriinan Merenhenki ja Helmin Puutarha.Ensimmäisenä luokseni lennähti Korallin taitavasti tehty Leppäkerttu. Minulla oli jo varma visio ja värkitkin lähes esillä, kun kerttunen tupsahti tupaani. Mm. sammalakaattilehdet oli kuin tehty tähän riipukseen. Sitten saapui Magsin herkkä kaunokainen, kesäsade, johon Koralli oli jo naputellut  mahtavan jatkopalan.  Erilaisilla osilla koitin toistaa kiemurateemaa ja toisaalta pikku helmillä lempeän kesäsateen ropinaa.

 
Outiriinan upeaan Merenhenkeen etsiskelin kaikki  kauneimmat merelliset helmeni.  Kuvista tuli vähän hassuja, kun piti saada molempien labradoriittien hehkun samaan kuvaan. 
Viimeisenä saapui Helmin ihanainen puutarha. Koitin pitäytyä riipuksen hohtavassa ja värimaailmassa, jossa hillittyjen värien seassa välkähteli kuitenkin aavistuksia sateenkaaren väreistä. Tätä korua olivatkin jo kaikki muut hienosti jatkaneen. Minä sain tehdä viimeisen palasen. 
Lisäilen tänne ehkä myöhemmin tekstä paremmalla ajalla ja myös kuvia, joissa näkyy koru siihen asti valmsituneena. Nyt laitan vain pikapostauksen kaikista  pätkistä. 

Leikkimme on nyt tällä erää loppu, mutta jos minua joskus vielä pyydetään leikkiin mukaan, olen valmis kuin partiopoika. Tämä on ollut niin hauskaa ja kaverit mitä parhaita. :D Vielä kerran iso kiitos!

1 kommentti:

outiriina kirjoitti...

leikkimme on tältä erää ohi, mutta olen ihan samaa mieltä - jos tilaisuus tarjoutuu, olen ehdottomasti mukana :))