sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ketjut kehiin


Päivityksiä ei synny, koska korujen tekemiselle ei tunnu olevan aikaa. Nyt kumminkin väänsin muutaman, kovin supersimppelin, mutta kuitenkin. Ostin joskus Magsilta kauniita hopeoituja ketjunpätkiä, ja tein niistä nyt yksinkertaisia koruja, koska ketjut itsessään olivat niin kauniita. Kuvat eivät näillä keleillä oikein tahdo onnistua, mutta auringon pilkahduksen lomassa yritin.

Ekassa korussa on siis tuota ihanaa hopeoitua ketjua ja kivan röpelöisiä simpukankuorihelmiä linkitettynä hopeaan. Jopa korvikset sain tehtyä kaveriksi, koukut hopeaa. Toinen kaulakoru, vähän lyhyempi versio, on melkein samalla kaavalla tehty; helmet säihkyvää kultakiveä, joka on siis oikeasti lasia. Viimeiseen näistä pätkistä koottuun koruun ihastuin itsekin; hopeoitu ketju, muutama säihkyvä vuorikide linkitettynä hopeaan, riipuksena iso fasettihiottu vuorikide ja hopeoitu enkelin siipi.
Sitten vain innostuin ketjuista lisää. Antiikkihopeoitu linkkiketjukin tuli ostettua Helmetin kirppikseltä. Ihana mokaiittimöllykkä Magsilta, -kukkaset Saanalta, ketju taisi olla Kokeilijalta.  (Olen ostanut helmiä ja ketjuja ties minkälaisia ja ties mistä, mutta eniten vain nappaavat nuo pikku kirppisostokseni Helmetistä. Mikähän siinä on? Siirtyiskö niistä jotain koruntekijän sielusta mukaan, vai...:) ) Tästä tuli myös ihan lemppari. Koru on pitkä; hännänhuippuna riippuva kukka osuu just napaan. Tämän korun syntyyn sain taas luvattoman paljon vinkkiä itse Magsin mokaiittikoruista. :D Mulla on muuten mokaiittia monen mallisena ja värisenä. Taidan tykätä  tästä kivestä.Vielä yksi supersimppeli kaulakoru, kauniista pronssin värisistä linkeistä ja joulunpunaisista `jade´helmistä. Nyt olisi kauhea koruntekovimma päällä, mutta ei kun tokaluokkalaisten tontturevyytä kehittelemään. :D


9 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Oletpas ollut ketjujen lumoissa! Ja voi hitsi, miten ihania on nuo mookaiitit!!!

Suntsa kirjoitti...

Kiva kun piipahdit Mags! :)

Kirjoitin ensin mookaiitti, sitten rupesin tarkistamaan, tuleeko se yhdellä vai kahdella oolla, ja mokaiitti löytyi hakusanana. Epäilin edelleen, että kaksi oota siinä kuuluu olla, mutta tuo mokaiitti on niin hauska sana, että valitsin sen. :D

Seuraava koruntekosessio voisi keskittyä noihin helmiin. Niiden monimuotoiset murretut värit ja kiiltävä pinta houkuttelevat.

kirsema kirjoitti...

Voi hurja, miten on upeita ketjuja, katselinpas niitä aikoinaan itsekin, mutta enpä ehtinyt :)
mutta nuo mookaiitit, voi veljet ja siskot miten kauniita!

Miina kirjoitti...

Kauniita ketjuja ja helmiä = ihania yhdistelmiä! :)

KatMan kirjoitti...

Kauniita ja keveitä koruja, mahtavat ketjut!

Korustamo kirjoitti...

Onhan niin kauniita kaikki, mutta mookaiitti on mun sydänkivi:)Ihan läikähti sydämessä, on niin ihana!

Katri kirjoitti...

Kauniita ketjuja ja kauniita koruja. Tykkäilen. Minäkin olen miettinyt, ettö onko se mokaiitti, mutta päätynyt jonkun muka virallisen jähteen jälkeen mookaiittiin.

Suntsa kirjoitti...

Kiitos kaikille teille, jotka piipahdatte. :)

MiunMaun kirjoitti...

Uijui, tää vika punainen on ihastuttava. Ja mookaiitti on aina kaunista, nuo kukkaset ovat tosi vetoavia.