lauantai 12. tammikuuta 2013

Anialle kiitos!

Ania, jonka ihmeen ihanaa blogia olen ihastellut jo kauan, julisti taannoin blogissaan laatikkoleikin johon hiukan hätäisesti osallistuin. Kuvasin pellavaisia Honkajoki-pyyhkeitä, ja lähetin kuvat hänelle. Olin aivan lääpälläni, kun hän oli toteuttanut lähettämäni idean laatikoiksi. Valmiiksi nuutatut, vain taittelua vaille valmiit, ihanat loodat tulivat eilen postissa, ja täytyi heti taitella yksi malliksi. Sähköpostissa olen saanut vielä hänen käsittelemänsä kuvat ja laatikkomallit. Kiitos vielä kerran tuhannesti Anialle, joka teki kaiken tämän vain hyvän hyvyyttään, taitavana, luovana ja aikaansaavana ihmisenä.
 


Tämäpä on vähän kuin tuplapostaus, koska sain väkerrettyä myös korusetin jo pari viikkoa sitten. Olen ollut kotosalla vasta pimeän tullen, joten kuvaus on jäänyt. "Valoa kohti" voisi olla korusetin nimi. En kovin usein tee settejä, mutta tästä nyt tuli semmoinen, simppeli again. Tämän sorttisia olen nähnyt aikaisemmin monilla, vaikka en nyt tietoisesesti ole ketään apinoinut.

Valkoiset, kauniisti hohtavat makeanvedenhelmilätyt, kirkkaat vuorikidepillerit ja hopea, eivät muita kavereita kaivanneet, vaan kuin luonnostaan kuuluivat kimppaan. Tuo henkäyksenohut hopeaketju on tiennyt jo kauan, ketkä ottaa piirileikkiinsä, mutta laiska emäntä ei ole asiassa auttanut. Odotus orastavasta valostako sai tämän verran puhtia. :D

14 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Tykkään! Sekä korusetistä ihanaisesta että laatikoista upeista!

ania kirjoitti...

Voi kuinka kiva nähdä, että olet ehtinyt väkertämään laatikon! Ilo on kyllä ollut kokonaan minun puolellani. Ja tiedätkö, olen aikoinani tehnyt itselleni melkein samanlaisen kaulakorun, josta tykkään ihan hirmuisesti. Täällä jossain nappien lomassa:
http://studio-ania.blogspot.fi/2011/07/valkoisia-nappeja.html

Suntsa kirjoitti...

Kiitos Mags, itse ihanainen. :)

Ja Ania, ilo on sitten ollut molemmin puolista. :)
Nyt kun kävin kurkkaamassa tuota postaustasi, muistin sen heti. Kaulakoru näyttää luvattoman paljon samanlaiselta. En vain noista värkeistä oikein muuta osannut edes ajatella. Kuvasi ovat hyvinkin voineet vaikuttaa, vaikka en tietoisesti ole apinoinut. Vielä enemmän kuin koruihin, jotka nekin ovat todella upeita, olen ihastunut tapaasi rakentaa kuvistasi aina erilaisia, täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia olevia, huikeita kokonaisuuksia.

ania kirjoitti...

Eiköhän kaikki korut ole jo kertaalleen tehty. Jostain minäkin olen vaikutteeni saanut, en mitenkään vihjaillut ja tämähän vaan todistaa, että materiaalit sopivat juuri tuollaiseen koruun :)
Kiitos aina niin kannustavista sanoistasi!

outiriina kirjoitti...

todella kaunis ja ilmavan keveä korusetti, ja upeat laatikot :)

Katri kirjoitti...

Kaunis koru. Ja niin toimiva. Laatikot on kyllä kadehdittavan kauniita ja nyt sulla on ihan oma persoonallinen korulaatikko.

Suntsa kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista Outiriina ja Katri. :)

Kaisa Reetta kirjoitti...

Katotaanpas, onnistuuko kommentointi nyt... Olen nimittäin useamman kerran käväissyt kommmentoimassa kauniita töitäsi, teksti on olevinaan lähtenyt eteenpäin, mutta sitten sähköpostiin on tullut ilmoitus epäonnisesta 'lähetyksestä'...

Ihana on setti :) <3 Kuten nuo aikaisemmissa postauksissa esittelemäsi korukaunottaret! :)

*peukut pystyyn, että kommentti tulis perille* :)

Penny kirjoitti...

Ihanis koruja! Täytyy kyllä ihan ajan kanssa katsella blogisi läpi, kun sen nyt löysin (helmisoppasivuston kautta muuten...) Jännää nähdä, kenet sieltä saa kaveriksi.

Suntsa kirjoitti...

Kiitos Kaisa. :) No, nyt onnisti. Jollakin muullakin oli jotain häikkiä tuon lähettämisen kanssa ollut. Voisikohan se johtua siitä, että olen kirjautunut tänne tuolla luukun osoitteella, jota en ollenkaan käytä.

Kiitos Penny! Jännää tosiaan tuo helmivaihto. Hauska, että treffattiin sen merkeissä. :) Kaiken ´helminooviisiuden´ lisäksi mun englannin kielen taito on perin ruosteessa, joten se vähän haittaa, mutta näillä mennään. :D

Korustamo kirjoitti...

Erittäin kaunista! Ja tosi hyvännäköinen laatikko.

Suntsa kirjoitti...

Kiitos Eila.:) Löysit näin hauskasti (lue: hirvittvän kohtalon kouran iskiessä, tai siis lue: jonkun järjettömän sähläykseni johdosta, jota en tajua...) vanhan postaukseni.:D

Suntsa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Suntsa kirjoitti...

No niin, laitoin ensin vastaukseni kahdesti, ja poistin toisen. Mutta kappas, ei silti kadonnut koko blogi. Testailen vähän... :/