keskiviikko 1. elokuuta 2012

Syysunelmaan...

Välillä tuntuu siltä, että näitä supersimppeleitä väkerryksiä ei viitsisi edes esitellä, mutta oikeastaan alunperin tämän piti vain ollakin mulle itselleni dokumentointia varten. Silti tuntuu kivalta, kun joku tänne eksyy, ja vielä kommetoikin. :)

Korun tarkoitus olisi olla morsiamen äidin kaulassa syyshässä. En sitten millään taas ole tyytyväinen. Tätä täytyy ehkä vielä rusteerata, mutta onpa tässä aikaa. Yritin ensin kaikenmoista vähän monimutkaisempaa, kunnes taas kaikki karsiutui ja tuli tämmönen tylsä. Mutta nuo sydämenmuotoiset verenpunaiset granaatit, jotka ostin Nekalta Helmetin kirppikseltä, on ihania. Niiden seuraksi laitoin makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Asu, johon tätä koitin tämmätä: Mekko hopeanväristä silkkiä, kengissä kahta viininpunaisen sävyä, viininpunainen laukku. 


Mutta hmm, pitäisköhän tossa olla joku riipus. En osaa päättää. Tässä laitoin vain malliksi muutaman hopeariipuksen, jotka ovat kuvassa "valesvireessä", eivät siis edes kiinni korussa.

  Siis niin, oisko hopealehti mitään..

 Vai sydän, kun kerta häihin...

Vai komea patinoitu kukka...

Vaiko sittenkin sudenkornto, muisto kesästä...

Vai joku muu hamsterin hopeariipusloodasta. :D
Aluksi ehkä riipukseton versio kumminkin. Ja retuseerataan sitten myöhemmin, jos tarve vaatii.

Häistä tuli nyt vasta mieleeni, että en kuvannut ollenkaan niitä koruja, jotka tein keväällä kesämorsiamelle. Olivat laadukkaista makeanvedenhelmistä ja hyvin simppelit, mutta väkertämäni kampa olisi kannattanut kuvata. Morsian on onneksi luvannut minulle kuvansa koruineen. Ehkä saan laittaa sen joskus tänne. :)

Ps. Nyt kun katselin nuo kuvat tässä vielä läpi, oisko tuo sydänmollikka sittenkin paras....

11 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Sydän tai patinoitu kukka ;-) Jotenkin riipus antaa tuolle korulle sellaisen persoonallisen ilmeen, aivan ihanan näköisiä helmiä ja kiviä!

Mags kirjoitti...

Niin ja tottakai laittelet näitä esille, meidän uteliaiden silmien nähtäväksi ;-D

Miina kirjoitti...

Minusta sydän on paras! Sopii teemaan, ja onhan tuossa myös sydämen muotoisia granaatteja :) Kiva kun laitat korujasi esille! Niistä voi saada hyvinkin insipiraatiota, vaikka olisivat "simppeleitä"! :)

Jaana kirjoitti...

Patinoitu kukka! Nätti koru :)

Korustamo kirjoitti...

Patinoitu kukka sopii mielestäni parhaiten kauniiseen koruun:)

Suntsa kirjoitti...

Kiitos naiset vinkeistä!

"Finaaliin" pääsivät siis sydän ja patinoitu(nut) kukka. Täytyypä kysyä vielä korun saajalta, mitä mieltä hän on. :)

outiriina kirjoitti...

minäkinminäkin tahdon vielä sanaseni sanoa... patinoitu kukka ehdottomasti, on enemmän aikuisen naisen koru :))on muuten upea kaulanauha, ja tuo kukka sen kruunaa...

Suntsa kirjoitti...

Hyvä pointti, outiriina, tuo ikäkysymys. Ehkä sydän on tosiaan nuoremmalle sopiva, ja tuo kukka vanhemmalle.

Tämähän onkin vallan mainio juttu, kun minä päättämätön ihminen saan täällä hyviä vinkkejä keskeneräisiin koruihin. :D

leena kirjoitti...

Kaunis koru, riipuksella tai ilman :) Simppelit korut ovat usein niitä oikeita käyttökoruja, sopivat moneen tilanteeseen.

Unknown kirjoitti...

Moi, Kukka on munkin mielestä sopi siihen. Tee sellainen riipus että sen voi ottaa pois ja pitää sekä riipuksen kanssa ja ilman. T:) Koralli

Suntsa kirjoitti...

Kiitokset Helmi ja Koralli taas hyvästä vinkistä; riipuksella tai ilman, vähän ehkä jalostetummin kuin väännälenkkiauki-lenkkikiinni -tyylillä. :)