keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hoplaa, korukoplaa

No niin. Nyt sitten on aika julkistaa Korukopla-haaste.

Parikseni sain kuparikukan.   Hetken postailtuamme päätimme, että emme sovi mitään, vaan lähetämme annettujen vinkkien perusteella ylläripaketin. Nimi "kuparikukka" melkein pakotti minut lähettämään jotakin kuparista, vaikka niitä värkkejä omistan aika vähän. 

Sitten kävikin niin hauskasti, että lähetimme toisillemme kuparisia osia ja helmetkin vähän samaa värimaailmaa. Kun posti toi helmet, rupesinkin kaipaamaan lähettämiäni kuparikukkahelmiä takaisin. Poistin kuvasta ne helmet, mitkä ystävällinen kuparikukka palautti minulle. Kuvassa siis siinä kohtaa tyhjää. :)

Lähettämäni helmet olivat sekalaista seurakuntaa (simpukankuorta, karneolia, posliinia, kuparilukko, riipus fossiilikorallia). 


 Kuparikukalta sain ihanasti yhteensopivat helmet, riipuksen ja lukon. Helmet ovat akaattia, riipus sardonyksia ja tierra castin lukko kuparia. Korun tekeminen tuntui helpolta juuri tuon tarkasti mietityn setin ansiosta. Juuri tällaista toivoin. 
Koruun laitoin vielä Magsilta saamiani (särö?)akaatteja ja yhden suorakaiteen muotoisen kuparikukkahelmen. Ehkä laitan riipuksen eteen vielä ketjunpätkiin roikkumaan toisen samanlaisen ja pari pyöreää kuparikukkahelmeä. Helmet kieputtelin kuparilankaan ja taakse tuli kupariketjua. Koruun en käyttänyt siis omia helmiä lainkaan. Vain tuo ketju, kuparilanka ja ai niin, muutama pyöreä kuparinyppylähelmi.


Kiitos helmivaihtokamu kuparikukka, ja kiitos keijukeitaan Ninni , joka tällä kertaa järkkäsit korukoplan. Ja kiitos Magsille myös. Nämä haasteet on kivoja, kun vain joku viitsii järjestää.

    

16 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

kaunis, lämmin koru :)

Niina kirjoitti...

Ihastuttava on tmäkin, ihanan lämpimät värit!

Ninni kirjoitti...

Hyvin rauhallinen, sanoisin, koru ;)

Johanna kirjoitti...

Voi miten kaunis koru!:)

Satu kirjoitti...

Kaunis kuparinen koru!

Mags kirjoitti...

Voi mikä ihana värimaailma!!

Sorsaska kirjoitti...

Ihastuttava koru! Riipus tosiaan on arvoisessaan seurassa!

Unknown kirjoitti...

Täytyy tutustua tähän kuparilankakin, kun kerran hopea on sen verran kallistunut. Kaunis koru ja ihanat värit. Todellakin tykkään. T:) Koralli

kuparikukka kirjoitti...

Kauniisti sait kaikki helmet sopimaan yhteen, hieno lopputulos! Ja tuo kuparinen neliöhelmi on kuin piste iin päälle, tähän kauniiseen koruun se kuuluukin. :)

Suntsa kirjoitti...

Kiitos kaikille kauniista kommenteista. :)

Tähän touhuun jää pian koukkuun. Apuva. :D

Unknown kirjoitti...

hieno on, kuparin väri toimii hyvin

Unknown kirjoitti...

Kaunis, kivat värit :)

Suntsa kirjoitti...

Kiitos kommentista Tanja. :)

Suntsa kirjoitti...

Ja merrim myös.
Miten olen sut skipannut... :D
Nyt vasta hoksasin.

Jaana kirjoitti...

Kaunis tuo kuparikieputtelukoru!

Suntsa kirjoitti...

Kiitos Jaana. :)