tiistai 11. lokakuuta 2011

No, kovin hidasta on

Ei meinaa oikein lähteä, mutta pikkuhiljaa. Aina täytyy aloittaa alusta, kun ehdin jo unohtaa, mtä pitikään tehdä. Onkohan tämä blogi sittenkää mun juttu? :D


8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pirskatti kun on komia :) todella kaunis... kyllä se bloginpito siittä piristyy, kunhan saa töitä esille... ja porukkaa vierailemaan. Korupiirit on vallan mukavat :)

Suntsa kirjoitti...

Kiitos Tanja kommentista ja kehuista!
Olitkohan muuten peräti eka lukjani. Kiitos "osanotosta". :)


On vähän kankeeta tämä bloginpito, juu. Ihan niinkuin korujenikin teko. Kaikki asiat kun tuppaa tapahtumaan vaan mun päässäni: Siis suunnittelen, ja taas suunnittelen, mutta mitään valmista ei synny. :D

Kaisa Reetta kirjoitti...

Törmäsin blogiisi ja täältähän löytyikin kaunotar! ihastuttava solar-kvartsikoru <3

Hittaasti hyvä tulee :)

Suntsa kirjoitti...

Kiitos törmäilystä Kati. :) Täytyisi tosiaan vissiin vähän selittää noista värkeistä ja muustakin koruun liittyvästä. Kun lukijoita näköjään alkaa ilmaantua.

Olen ollut blogista hiljaa, kun se on täysi raakile. Korukopla taisi tehdä mulle nyt tepposet. :D

Ihana kiltti Mags jo joskus lupasi tehdä pohjan, mutta päätin sitten hissukseen itse yrittää. Aikaa olen käyttänyt lähinnä ulkoasun vääntämiseen, johon siihenkään en ole vielä yhtään tyytyväinen. Mutta näillä mennään nyt ens alkuun.

Mags kirjoitti...

Ihastuttava, herkkä, kaunotar!!

Onnea uudelle blogille :-D Hyvältä näyttää!!

Suntsa kirjoitti...

Kaunis kiitos, Mags! :)

Haa! Sinäkin "eksyit" tänne. Vähän nolottaa näyttää tuollaisille taitureille lähes tyhjää blogiaan.

Innoittajani korun teossa tahtoo aina olla joku henkilö, jolle pitäisi antaa lahja. Ajattelen, minkälainen koru hänelle sopisi. Tämäkin koru on syntynyt sillä silmällä. Tarttis varmaan skaalaa vähän laajentaa. :)

Rusina kirjoitti...

Hei, tyhjästä me kaikki ollaan aloitettu js sitten niitä hiljaisia kausia tulee kaikille milloin mistäkin syystä kuten minulle nyt kun on helmijumi päällä ja käytän helmiripulin arkiston pohjia hyväkseni. Toinen seikka on sitten se, että öisin pitää nukkua, päivisin on töissä ja iltaisin en avaa enää konettani kymmenen jälkeen, joten viikolla en ole ehtinyt päivittämään blogiani. Syksy vaikuttaa minuun muutenkin kuin unitauti olisi iskenyt. Jatka vain blogin pitoa etenkin jos aivopoimujesi syvyyksissä piilotteelee aiheita noin upeisiin tuotoksiin kuin tässä blggauksessa: WOW! Kyllä me muut jaksamme odottaa, vaikka päivittäisit harvemminkin =)

Suntsa kirjoitti...

Kiitos Rusina kannustuksesta. Yritän saada tänne joskus jotakin...

Mulla on samanlainen suhde syksyyn kuin sullakin. Varmaan siksi olen aina rakastanut Muumi-kirjoja. :)